Užad od nerđajućeg čelika koji se koristi za bušenje treba presvuci

Naftne industrije tehnologija napreduje, efikasna operacija za bušenje i proizvodnju postepeno povećao, mnoge naftnih izvora da svi odražavaju jezgra uže od nerđajućeg čelika u upotrebi životni vek je kraće nego u prošlosti, nije bila u stanju da ispuni uslove za danas.

U međuvremenu, konoplja jezgra je došlo i o upotrebi uže od nerđajućeg čelika, prohrom uže je poglavica koristite strukturnih oštećenja i nositi slomljena žice. Poboljšane uticaj opterećenja, brzina povećava Pa, savijanje radijusa da biste suzili okolnosti, nerđajući čelik uže jezgro je veliki problem. U ovom trenutku, užad od nerđajućeg čelika sa čelična jezgra krenule u oblasti na buљenje, postepeno zamenjen mama cored nerđajući čelik uže, u prošlosti koristili.

U slučaju strukturnih, užad od nerđajućeg čelika sa čelična jezgra vlakna metalne gustina jezgra povećanje u odnosu na 17%, razbijanje snaga rasla pod snagu, da ispune sigurnosnim protokolima. Zbog užadi žica od nerđajućeg čelika sa čelična jezgra otpornost na viši, u bušenje i proizvodnju u polju koristi radijalni pritisak nije lako u ranu se javlja tokom ravnanjem, deformacija. Zbog elongation od malih, Vazduиni užad čelična jezgra silom zbog elongation i uzrok manje trenja između konopac, njihov prosečni životni vek je oko 1.2 ~ 1.3 puta vlakana jezgru od nerđajućeg čelika žica konopac.