Жица од жице од нерђајућег челика С Разлог

Правилна употреба жичане врпце од нерђајућег челика је да се обезбеди да век трајања важне гаранције, проводника од нерђајућег челика и у процесу практичне примене, жица од нерђајућег челика због небрига оператера, не постоји стандардно дејство које изазива употреба умора у жичној ужади, што доводи до одређеног безбедносног ризика. Овде, Цхуанг Ии за све, да сумирају следећа два разлога.

Први је умор од савијања, од нерђајућег челичног ужета у више наврата преко жице од нерђајућег челика, гребања или колутова, бројаног савијања, жица од нерђајућег челика, чврстог чврстог челика, смањења жилавости, евентуално доводе до прекинуте жице. И уморна поломљена жица се појављује у најтежем савијању спољне жице. Нормално, појава заморне заморне жице значи да је жица од нерђајућег челика већ близу касне употребе. Резултати показују да је животни век савијања савијања жице од нерђајућег челика блиско повезан са односом Д / д (тј. Однос промјера Д ваљка и пречника жичане врпце), жица од нерђајућег челика фактор и структура ужета су уско повезани.

Друга је напетост, напетост и вибрација изазвана замором, жица од нерђајућег челика жице од нерђајућег челика у старту и почетку кочнице, увезане ужетне жице прије и после оптерећења, напон затезања ће изазвати замор у метал. Осим тога, жица од нерђајућег челика је често подложна дисторзији и вибрација је такође узрок замора. Принцип оштећења замора је под дејством стреса, прва чврста површина челичне жице услед различитог клизања да би се формирао почетни пукотина, жица од нерђајућег челика и онда врх пукотина под дејством стрижног напона поновљена пластична деформација, тако да ширење пукотина до прелома. Њена уморност проузрокована сломљеном жицом углавном је равна, углавном на површини жице, и врло регуларна.

Транспорт: конопац за утовар се може користити за отпуштање конопца конопнице или челичне цијеви у рупицу вратила, онда је на оба краја цеви забрањено држање конопаца конца цијеви, забрањено је од високог директног увијања, жица од нерђајућег челика морате користити прелазни одвртак полако склизне према доље Или са дизалицом крана, руковање земљом, уколико желите да носите, немојте директно прионети површину ужета, како не би узроковали да се површина ужег транспорта на дугачком транспорту мора покрити поклопац, проводник жице од нехрђајућег челика како би се спречио удар кише изазваног корозијом.

Свакодневно складиштење: складиштење жице од нерђајућег челика, жичана врпца од нерђајућег челика треба ставити у вентилирану и суву просторију, како би се спријечила директна сунчева свјетлост и печење врућег зрака; као што се мора налазити споља, треба поставити на вишу тлу, покривену покривачем од кише. Жичана врпца од нерђајућег челика Ставите тло изнад опште висине од 300мм или више.

И као ужад жичане врпце, ако висећи предмети остају у ваздуху, не можете користити једносмерни начин око жичане врпце, јер жичани конопац има своју тенденцију да се ослободи и обрнути, жица од нерђајућег челика ће направити предмете у ротацији ваздуха,

Користи се као коноп за кабловски ужад, жица од нерђајућег челика се користи само за напетост, може се изабрати у једном правцу око жичаног ужета; носи утицај жичане врпце за оптерећење, најбољи избор металне жичане врпце, јер је бољи учинак утицаја.