Жица од нерђајућег челика животног века

Људи који користе жичану жицу од нерђајућег челика, Жица од нерђајућег челика највише је наде да продужи живот жице од нерђајућег челика, али светлост није, али пре свега да схвати шта ће фактори утицати на живот од жице од нехрђајућег челика како би се прописао прави лек. У свакодневном прегледу жичане врпце од нерђајућег челика, морамо посветити велику пажњу употреби стања жичане врпце од нерђајућег челика, проводника од нерђајућег челика за заштиту од појаве еластичног смањења. У неким случајевима (обично везано за радно окружење), еластичност жичане врпце ће бити значајно смањена, онда ако наставите да користите операцију донијеће пуно сигурносних ризика.

1, производни процес. Жица од нерђајућег челика је израђена од неколико завршних производа од жице од нехрђајућег челика, жице од нерђајућег челика и окретања квалитета процеса одређује квалитет жичане врпце од нерђајућег челика. Жица од нерђајућег челика је обично топло ваљана од висококвалитетног челичног ингота у круг са мањим пречником, а затим након поновљене хладноће вуче из пречника жице од нерђајућег челика. Жичана врпца од нерђајућег челика Ако се не може гарантовати квалитет жице од нерђајућег челика и извртања, потребно је смањити животни век жице од нерђајућег челика. Према томе, жица од нерђајућег челика у производном процесу мора прво осигурати квалитет жице од нерђајућег челика и окретати процес, тако да у основи обезбеди квалитет жице од нерђајућег челика да продужи живот жице од нерђајућег челика.

2, носити. Обућу је подијељено на вањско хабање и унутрашње хабање. Вањско трошење је углавном у употреби жичане врпце од нерђајућег челика и пода конопље и других предмета узрокованих површинским контактом, тако да стварни радови требају бити на обичном жицу од нерђајућег челика према доље како би се избјегла Унилатерална ситуација хабања, жица од нехрђајућег челика Конопац у највећој могућој мјери за цијелу хабајућу жицу од нехрђајућег челика. Носите пречник жичане жице од нехрђајућег челика уски, смањујући оптерећење. Унутрашња хабања су претежно жица од нерђајућег челика кроз колут или колут, када се оптерећење углавном стисне са стране жице од нерђајућег челика, а због савијања жичане врпце од нерђајућег челика, ужад од нерђајућег челика између различите челичне жице између сила, жица од нерђајућег челика Између акција и повећања силе између акција, тако да се унутрашње хабање жиле од нерђајућег челика, када је чест рад концентрације силе, тако да је унутрашња поломљена жица. Обућа је значајно смањила животни век жице од нехрђајућег челика Сениуан.

3, поломљена жица. Спуштена жица од ужади од нерђајућег челика подељена је на употребу поломљене жице и употребе поломљене жице, тако да "прописи о безбедности рудника угља" пружају жицу од нерђајућег челика у суспензији и пре употребе монофиламентног тестирања. У употреби, Жица од нерђајућег челика јер је жица од нерђајућег челика поновљена у шипку или колуту око навоја, бројно савијање, лако учвршћивање умора од челичне жице, жилавост се смањује и на крају доводи до прекинуте жице. Квалитетни фактори непроизвода који су узроковани сломљеним несрећама ужади и промоција рада тамо је различит степен односа. Жичана врпца од нерђајућег челика Сломљена жица проузрокована умором углавном се појављује на спољној страни жице са најтежом укривљеношћу жљебова. Сломљена жица са замагљеном замором ће се повећати с повећањем оптерећења и смањењем угла савијања.

4, еластичност ужади од нерђајућег челика имају тенденцију да прате следеће неколико феномена:

А.

Б. Продужетак ужета у жичној врпци;

Ц. Пошто су делови притиснути једни на друге, постоји размак између жица и праменова;

Д. Благо смеђи прах се појављује у праменама ужета;

Е. Иако није прекинут, али жичани ужад није једноставан за савијање и смањење пречника једноставно због тога што је провод жице проузрокован много бржим. Ова ситуација ће довести до изненадне деформације у динамичком оптерећењу, одмах би требало да буде укинута.