Жица од нерђајућег челика има много користи

Вијак од нерђајућег челика назива се и хладне линије од нерђајућег челика, углавном се користе за различите споне, као што су механички дијелови, електронске апликације од нерђајућег челика и друге компоненте. Према различитим материјалима, могу бити одговарајућа анти-корозиона својства и механичка својства. Хладно ковање ради добијања бољег облика, одабрати висок квалитет. Одговарајући материјал жице је посебно важан за употребу навојног вијака од нерђајућег челика: тврдоћа од нерђајућег челика за заваривање жице проузрокована различитим намјенама, жица од нерђајућег челика која се углавном користи као мали вијак у животу употребе робе, али и за вијке за аутомобиле, вијци за компресију, који се широко користе у нормалном животу.

Врсте навојних навоја од нерђајућег челика: изглед гледишта, од нерђајућег челика кабловска врпца линија за вијке је генерално подељена на мат извлачну линију и светлу нит, тврдо навој матте вијака свијетле нити високе тврдоће, може се користити за висење с линијом, обично се користе. Захтјеви за изглед нису високи и еластични захтеви релативно високог производа. Папир, оксална киселина, ђубриво из жице од жице и друге производне опреме; фотографија, прехрамбена индустрија, објекти обалних подручја, конопци, ЦД шипке, вијци, ораси. Вијци од нерђајућег челика називају се и хладне линије од нерђајућег челика, које се углавном користе за различите споне, као што су механички дијелови, електронске апликације и друге компоненте. Према различитим материјалима, могу бити одговарајућа анти-корозиона својства и механичка својства. Хладно ковање за добијање бољег облика, Жица од нерђајућег челика одабира високу квалитету. Одговарајући материјал жице је посебно важан.

Састав и однос овог навоја од нерђајућег челика високих перформанси су: 0,08% -0,15% Ц; 0,01% -0,60% Си; 0,02% -0,60% Мн; 0.01% -0.03% П; 0,002% 0,03% С; 12% до 14% Цр; 0,8% до 1,5% Мо је Фе. Метода припреме обухвата следеће кораке: извођење топионичног челичног челика према хемијском саставу; топло ваљање; жарење и расхлађивање како би се добио празан диск од нерђајућег челика; Облога и сушење жице од нехрђајућег челика; хладно цртање; прање и сушење са неутралним активатором; каљење; темперинг; Премаз и сушење; вучени навој од нерђајућег челика. Ова вијачна линија од нерђајућег челика високе ефикасности штеди енергију и заштити животне средине, уз високу отпорност на корозију, високу еластичност и високу жилавост. Методе припреме и напредне технологије и једноставни, ниски трошкови производње.

Жица од нерђајућег челика може се назвати и жица од нерђајућег челика, жица од нерђајућег челика жичане жице, плоча јуана, али са различитим жичаним ужетом од нерђајућег челика. Постоје две врсте жичане опруге и навојног вијка, како се назива назив: навој навоја се углавном користи за вијке, а опружна жица која се користи за извлачење опруге или друге захтјеве еластичних хардверских производа. Други, као што су светле линије, линије водоника, линије за електролизу из нерђајућег челика, линије осовинских линија такође имају затезну чврстоћу од 1500 до 2000.

Чврстоћа опруге има следеће: све меке, 1/4 тврде, полу тешке, 3/4 тврде, пуне тврде, нарочито тврде. Спецификације жичане врпце: 7 * 1,6 * 12,7 * 7,7 * 19,17 * 39 и тако даље. Од истих материјала, шипки, цеви, плоча су скупе, најскупље за акције 7 * 7.

Жица је углавном направљена од обичног угљеничног челика и висококвалитетног угљеничног челика. Жичана врпца од нерђајућег челика Према дистрибуцији каталога челика и употребе различитих жица, укључујући обичне вруће ваљане дискове од угљеничног челика, висококвалитетне жичане жичане карбонске чауре, жичане карбонске жице, угашене и каљене жице, жичане врпце са жицом шипка, као и жице од нерђајућег челика и тако даље.