Потенцијал развоја канала од нерђајућег челика

Жичана врпца од нерђајућег челика На тржишту како пронаћи развојни потенцијал сорти, како отворити тржиште плавог мора? За производе од нерђајућег челика, замена водног система, тржишни потенцијал зелене декорације и сл., Датиће жицу од нерђајућег челика од нерђајућег челика, аустенитско-феритног типа дуплексне жице од нехрђајућег челика и других производа како би донијети већи простор потреба.

Прецизна цијев од нехрђајућег челика сигурна и поуздана, здравствена заштита и заштита животне средине, економска примена, танкослојни цјевовод и нова поуздана жица од нерђајућег челика једноставан и погодан развој методе повезивања, тако да има више других предности цеви не може бити замијенити, у изградњи пријаве ће бити све више и више, његове перспективе.

Жица од нерђајућег челика Врба се уопштено односи на употребу обујмице жице од нерђајућег челика направљене од жичане врпце, а њен материјал се обично користи аустенитним нерђајућим челиком, то јест 304, 316, 316Л и тако даље.

Истраживање и развој аустенитско-феритног дуплекса од нерђајућег челика Вире конопац је направио пробој у нашој земљи, показујући тренд повећања потражње. Поред концентрирања на механизам преноса посебне опреме, жица од нерђајућег челика се примјењује и брзо се повећава у структури и декоративној структури једнослојне или двослојне кабловске зида у грађевинском пољу Кине. У овом пољу, већина употребе жице од једне жице од нерђајућег челика, све врсте заштитне ограде користећи 12мм испод 7к7 структуре жичане врпце од нерђајућег челика. Недавно су домаћа предузећа за производњу жице од нехрђајућег челика добијала структуру или спецификације Гб Т9944 "жичане жице од нерђајућег челика" изван стандарда 35в Кс7180 и 22, 24мм жичане врпце наруџбине, показујући структуру жице од нехрђајућег челика, спецификације према диверзификација тренда развоја.

Последњих година, заштита животне средине са жицом од нерђајућег челика у грађевинарству и декоративним апликацијама све више и више, укључујући путеве, паркинг, трг и велике хотеле око преграде, степеништа и тако даље. Његова пракса примене у потпуности показује изврсне карактеристике материјала од нерђајућег челичног ужета за заштиту животне средине. Мрежа од жице од нерђајућег челика има предности лагане, високе чврстоће, добре мекости, отпорности на ударце, силе истицања затезања, чврсте и издржљиве структуре, лепог изгледа и дугог вијека трајања. За заштиту од аутопута је флексибилна заштитна ограда, а не само лепа, великодушна, функција је супериорнија од производње челичних плочица од челика чврста заштита, али такође може издржати, буффер жичане мреже од нерђајућег челика све врсте судара у колима, смањити штету од несреће степен.

Мрежа жичаних мрежа из нерђајућег челика се широко користи иу зоолошким вртовима, морским парковима и другим сличним окружењима животињских кавеза, мрежа птица, животињских ограда и уређења и уређења, као и спорта, акробација, декорација зграда, декорација зграда, заштита од сигурности и друга поља . Мрежа жичане мреже од нерђајућег челика до производа за продужење жице од нехрђајућег челика у виду развоја, Жица од нерђајућег челика је била све више и више привредних субјеката.

Жица ужета од нехрђајућег челика се непрестано шири, количина сорте се непрестано повећава, укључујући: електрификовану железничку надокнаду помоћу жичане врпце од нехрђајућег челика, тканине од високих пећи користи жичану жичану врпцу, ваздушни кабл повратног кабла, кабину за рециклирање свемирских возила обујмица са пуном жицом од нерђајућег челика за пуњење пуњача, опрема за подизање аутомобила са жицом од нерђајућег челика, антикорозивна заштита од високих чврстоћа Аутомобилска обујмица са флексибилном жичану ужетом од инока, поклопац од инока од нерђајућег челика са жичаним ужетом од нерђајућег челика свемирска жичана мрежа за свемирски брод намењена жичној врпци од нерђајућег челика, жица од нерђајућег челика ужад за морске чамце за спашавање, жица од нерђајућег челика за брзу железницу (трака од нерђајућег челика) итд.

При коришћењу жичаних ужади од нерђајућег челика У некој специјалној опреми, када механичка својства нису главни индекс и отпорност на корозију је релативно висока, као што је у морском окружењу, користи се жичани ужад са аустенитном жицом од 904Л од нехрђајућег челика. У 304, 316, 316Л и другим најчешће коришћеним аустенитним нерђајућим челиком, Кина жели да развије употребу нових дуплексних нерђајућих челичних жичаних ужета из других аустенитских и аустенитско-феритних облика, како би задовољила потребе различитих области.