Дизајн и здравље од нехрђајућег челика

Дизајн и здравље за монтажу од нерђајућег челика, дуготрајна употреба процеса мажења увек ће се суочити са неким проблемима, па чак и са несрећама, нерђајући челик, како би правилно одабрали и користили обујмице и обујмице од нерђајућег челика је врло важно, пружамо му купцима неколико сугестије:

1. Производња обујмице од инока мора бити стандардизована.

2. Да бисте ојачали употребу управљања сигурношћу од нехрђајућег челика, да урадите посебан менаџмент, наменску употребу, складиштење са фиксним тачкама, редовну инспекцију, правовремени одлагање од нерђајућег челика и добро обављате послове одржавања и одржавања слинга.

3. Ојачати безбедносну обуку особљу за оштрење од нехрђајућег челика, ојачати особље за пропаганду и едукацију о сигурности, али и нагласити побољшање техничког квалитета. Захтевајте од корисника да савлада основна техничка знања о постављању од инока, нехрђајућег челика, која се упознаје са основним перформансама или захтевима за примјену од нехрђајућег челика, како би разумели прорачун гравитације и количина слинга у различитим окружењима за кориштење , да би се овладао методом безбедносне инспекције и стандардом откапљења. Само савладавањем ових основних сигурносних знања, Риггинг од нерђајућег челика и коришћењем рационално у пракси, можемо осигурати правилно кориштење обујмице од нехрђајућег челика како бисмо осигурали сигурност подизања и подизања.


У процесу дизања, како треба ефикасно избјећи несрећу?

1. Гране на траку морају бити симетричне и равномерно распоређене у дизајну, са истим вертикалним углом. Вишеструке комбинације стеге не могу прећи максимални угао вертикалног правца.

2. Обујмица мора бити правилно позиционирана и спојена на сигуран начин, од нехрђајућег челика и тегови се морају поставити на оптерећење тако да се оптерећење може уравнотежити на ширину траке.

3. Обујмица за ојачање заштите, удаљена од оштрих ивица, трења и хабања.

4. Да би се избегла опасна несрећа, оптерећење се не може нагињати или клизити са клизишта, тако да би требало одржавати баланс оптерећења и стабилност.

Нерђајући челик Спајање Ако 304 корена није магнетски, а само 400 материјала је магнетно. Зато што је ферит.


300 систем припада тијелу аустенита. Спајање нехрђајућег челика Такође, имајте у виду да ланац без магнетне плоче не представља 304, нехрђајући челик, јер сада има 201,202 материјала.


201, 202 материјала у складу са међународним стандардним садржајем никла треба да буду 2 никла и 4 никла. Али домаћи није исти. 201 имају неколико нивоа никла, као што је 0,3 никла 0,8 никла и 1 никал. 304 садржаја је 8 никла. Можете купити неке напитке. Стругање од нерђајућег челика Да бисте купили 8 никла. Такође можете урадити спектрометар.