Жичана врпца од нерђајућег челика врло неопходна

У многим применама, врх жице од нехрђајућег челика мора спојити додатну опрему, а сигуран је и жичан конус и додатна опрема Врло је неопходан начин повезивања за сигурно кориштење, Жица од нерђајућег челика, онда морамо узети одређену методу на врху прикључак за причвршћивање жице од нерђајућег челика. Ево неких уобичајених начина за то:

(1) Метода плетења.

У стварном животу животне средине, најчешћи начин причвршћивања је метода плетења, користећи срчани облик рукавног прстена како би преклапали жичану врпцу од нерђајућег челика, жичану врпцу од нерђајућег челика и крај жила жичане врпце у тело ужета, поновљено $ број пута, и коначно везано или са главом чврсто на линију. Током рада, проводник жице од нерђајућег челика дужина траке није најмање 20 пута већи од пречника жичане врпце од нерђајућег челика како би се осигурала сигурна употреба.

(2) фиксирана глава картице.

Глава је специјално средство за причвршћивање жичаних ужади од нерђајућег челика. На крају фиксираног жичног ужета од нерђајућег челика, користећи метод плетења за причвршћивање прстена за рукав, онда употребите главу да је затегнете. Фиксни, према пречнику жичане врпце од нерђајућег челика, треба да буде опремљен одговарајућим бројем Чака. Пречник жичане жице У 7 18мм треба да буде опремљен са 3 Цхуцк, 19 27мм треба да буде опремљен са 4 главе картице, 28 37мм треба да буде опремљен са 5 Цхуцк, жица од жице 38 од нехрђајућег челика треба да буде опремљена са 6 заглавља. Такође, како би се осигурало да затезна чврстоћа главе картице не би требало да буде мања од 80% силе затезне чврстоће жице од нерђајућег челика, жичана врпца од нерђајућег челика остало треба радити према жици од нерђајућег челика користећи методу.

(3) Метода главе притиска легуре.

Пре свега, крај жичане врпце од нерђајућег челика у складу са притиском уређаја да се раздвоји, а свака струна да спаси главу. Дуљина сплита не може прелазити дужину легираног рукава, а затим врх врха жице који се савијева из одговарајуће рупе, жице од нерђајућег челика, све одвојене ужадне конопце убачене у линију, коначни сет у Луссов скуп компактности може бити.

(4) Одвојиви спој.

Главна употреба ове методе је клинасти рукав, жичани ужад се може користити за повезивање клина са конструкцијом након. Међутим, ова метода може гарантирати само силе затезања жичане врпце око 90%.

У производњи жичане врпце од нерђајућег челика, Жица од нерђајућег челика након деформације је веома важан корак, након деформације жице или жице од нерђајућег челика Након мртвљења, након деформације даљег деформације ради елиминације стреса. На овај начин може постићи боље перформансе лабаве, али такође повећати структуру жичане врпце од нерђајућег челика компактне жице од инока од инока од инока, уздужну равнотезу и гладку површину жичане врпце од нехрђајућег челика и тако квалитетне перформансе.

Стражња деформација праменова углавном је кроз поновљено савијање и исправљање прамена након притиска пресовања преко вертикалних и хоризонталних ваљака деформације.

Жичана жица од нерђајућег челика Након деформације, поред линије и након жице од нерђајућег челика за вишеканални вертикални хоризонтални притисак, савијање жице од нерђајућег челика, али и жица од нерђајућег челика кроз пар ваљкасте величине може да игра компресију, величину ефекта.