Nerđajući čelik uže industrije problem

1. u industriji žica od nerđajućeg čelika u industrijski lanac vezu, ili na nivou preduzeća opreme, obrada razredu, i dalje na kraju nizak, nizak nivo pozicije. Posebno na INOX uže proizvode, većina kompanija kao jednostavan grubo, neujednačen kvalitet, teško obrasca brend i niskim dodatnu vrednost, bio u dominantnu poziciju u tržišnoj konkurenciji, manje verovatno će imati tržišta, kažu.

2. INOX uže preduzeća je jednostavna imitacija, nemilosrdnu konkurenciju, nedostatak saradnje od strane kritike. Napravili razuman podeli rada i isticanje struktura u industriji, ozbiljno je homogenosti.

3. INOX užad visoka Industrijsko zagađenje kontrolnih pravila i potrošnju energije. U skladu sa postojećim kapacitetima za preradu i troškovi prerade, da ovaj grad od o više od 400 000 tona originalni Landfilla starosti od mulja gotovo, potrebno više od dve godine, ultra-milijardu troškova. Može se reći da okruženje za rast pristup razvoju došlo do kraja.

4. većina uže od nerđajućeg čelika za upravljanje nivo ne može da zadovolji potrebe razvoj preduzeća, opsežne upravljanja u velikoj meri ograničeno inoxa uže preduzeća za dalji rast, posebno u trenutnom eri, efikasnosti upravljanja radi upravljanja povećalo probleme.