Nerđajući čelik uže klip instalacije biti upoznat sa sadržajem

1. Chuck da bi se uklopio debljinu od nerđajućeg čelika žica uže, neto od unutra je u obliku prstena veća od Inoxa uže prečnika 1 ~ 3mm, neto marža tesko je da uhvatite konopac.

2. kada se koristi da zategnem u-vijci, INOX uže se komprimuje do oko 1/3. Krajnji da prebacim konopac u Sili će unakaziti, kanap, uže učitavanje sekunde nakon što je pooštrila kako bi se garantovala pouzdan. Proveri inoxa uže nakon konopac u utovar slajda, Chuck, Chuck radi dodatne sigurnosti. Sigurnost instalacije iz poslednje kartice kartice oko 500mm, glava vezivanja bezbedno iz krivine, a onda i sa glavnom konopac Stega, kao što je stega klizna bezbednosti savio će ispraviti, tako da možete pronaći i pravovremene pojacanje.

3. Chuck raspoređuje za prohrom uže prečnika između oko 6-7 puta, linija karte u jednom CIS aranžmanu, trebalo da budu deo u obliku petlji u konopac kraj, strana jedan tablice na glavnom konopac.

4. broj i raspored metod: broj kartice ne manje od 3-5, Chuck treba da bude manji od razmaka od nerđajućeg čelika prebacim konopac 6 puta, poslednji put klipa iz uže kraj udaljenost ≥ 140mm u zavisnosti od količine prema prečnik čelična žica konopac klip, 10 MM, 3, 10-20 mm, 4, 21-26 mm, 5, 25-36 mm, 6, 36-40 mm, 7.

5. nerđajući čelik uže klip učitavanje labavo prvu potvrdu treba uraditi nakon instalacije. Pod normalnim okolnostima, potrebno je da dodatno pooštriti orahe.