Chuangyi Metal proizvodi Co., Ltd nalazi se u najveći poznati nerđajući čelik baseDainan grad, Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu provincije, Kina. To je privatna kompanija koja se prostire na površini od 12 000 kvadratnih metara i u vlasništvu registrovani kapital od 28 miliona juana. Postoje 142 zaposlenih, uključujući i 6 tehničara. Ourproduct proizvodne trake pogodnosti, koje se koristi u proizvodnji inoxa i titanijumski proizvodi uključuju: liveni, toplo i hladno rolling, falsifikovanje, žica za crtanje, javi wisting, pečaćenje, kopala testere, itd.
Naši glavni proizvodi uključuju: INOX uže, pocinkovani uže, plastificirana uže i liftova; nerđajući čelik žica Opružne žice, vodonik puštanje zicu i druge serije žica od nerđajućeg čelika; bara ugao od nerđajućeg čelika, inoxa okrugla baru, kvadratnih traku od nerđajućeg čelika, prohrom ravna traka i drugih profila od nerđajućeg čelika; titanijumski materijala i proizvoda.
Nakon godina razvoja, to je nastupila strateški skale sa integrisanje ujedinjenje nauke i tehnologije, proizvodnje i trgovine, ujedinjenje sirove matedal i proizvoda, ujedinjenje umetnički pakovanje, površinske i proizvodnje koja je postavio čvrstu osnovu za razvoj kompanije.
Naša kompanija je uz blisku saradnju sa mnogim preduzećima kuće i u inostranstvu. Prodaja proizvoda u mnogim stranim zemljama i našem tržištu je stabilna. Sa godišnja proizvodnja INOX proizvoda do 2 000 tona i titanijumski proizvodi više od 150 tona, naša kompanija je ispred nas u domaćem tržištu. Naši proizvodi su odličan kvalitet i u dobru cijenu koji koriste u petroleum, hemijska, tekstilna, avijacije, ribolov, arhitekture i preciznost instrumenata, itd. Uprava je ispod standardne IS09001:2000 i CE. Sastanak customersand #39; Treba da je naš prvi cilj i tretiramo naš kvalitet proizvoda, jednako važan kao i naš život. Moramo dati sve od sebe služiti naših kupaca s iskrenost.

SA SVE VIŠE SAVRŠEN SISTEM. MI ADAPTIRAMO ZA PROMENU TRŽIŠTA. SA (KONSTANTNO INOVIRANE NOVIH PROIZVODA. IDEMO IZA SEBE LIMIT. Uz pomoć KONSTANTNO POBOLJŠANJE u KVALITETU andamp; ZNAK NAŠEG OSOBLJA. SMO JESTE KREIRANJE KVALITETA LIFE.AS ZRELO I VAS.TAKO) ENTERPRISE DANAŠNJICE. MI SMO POTPUNO je UBEDIO DA IMAMO DUŽNOST i SPOSOBNOST DA KREIRAJ Eandquot; CHUANCYIandquot; NOVI ERAI